Beneficis de la carn de porc

Beneficis de la carn de porc

Aprofitant la Fira del Porc que se celebra al nostre Centre Comercial del 2 al 12 de febrer avui t’expliquem els beneficis de consumir productes derivats d’aquest animal.

La fama que té la carn de porc és que conté grans quantitats de greixos saturats que són perjudicials per a la nostra salut. Fins fa poc es creia que això, però recents estudis realitzats en aquesta matèria han desvetlat que la carn d’aquest animal pot ser un element d’ajuda a l’hora de mantenir uns nivells òptims de colesterol, ja que una part com el llom conté solament cinquanta-vuit mil·ligrams de colesterol enfront dels seixanta-vuit de la carn de pollastre.

En contra del que es pensava, és una carn rica en greixos monoinsaturats, a més a més de contenir altes quantitats d’àcid oleic, que ens ajuda a mantenir uns nivells adequats de colesterol, ja que es tracta d’àcids grassos essencials que el cos necessita per a funcionar correctament. També cal destacar les quantitats de proteïnes de primera qualitat necessàries per un correcte desenvolupament muscular que ens aporta el porc.

Altres nutrients que no podem passar per alt són els minerals que conté el porc. La carn d’aquest animal és rica en aquests nutrients, sobretot de ferro, que el cos absorbeix ràpidament, doncs es tracta d’un mineral necessari per mantenir una bona salut general. També podem destacar altres minerals com el sodi el zinc i el fòsfor. Les vitamines són uns altres dels nutrients que cal tenir en compte, entre elles la vitamina B1, de la qual el porc conté altes quantitats, i que és tan necessària per als esportistes, ja que s’encarrega de transformar la glucosa en energia muscular, doncs és la que controla el metabolisme del glucogen en els músculs.

Ara sí que no tens cap excusa per venir a visitar la Fira del Porc de River i de començar a gaudir de tots els beneficis de la carn d’aquest animal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *