Xerrada “L’esperit de superació”

Xerrada “L’esperit de superació”

Tenim el plaer de patrocinar la xerrada del José Manuel López titulada “L’esperit de superació”, que tindrà lloc a la sala d’actes del Centre Cultural La Llacuna el 24 de febrer a les 20:30 h.

José Manuel López va ser el creador del repte esportiu IMPOSSIBLE365 que es va donar a conèixer el 2013 i 2014 pel seu poder de superació i el grau d’implicació solidària. Aquest projecte va ser la primera llavor de la filosofia “Jo sóc possible 365” i que pretén comunicar que tots i cadascun de nosaltres som possibilitats per als nostres propis reptes, tots i cadascun dels dies de l’any, tots i cadascun dels moments de la nostra vida. La filosofia MPOSSIBLE365 significa constància, disciplina, gaudir, superació, solidaritat, valor, coratge, família, ajuda, visió, força, alegria, amor, grandesa i, sobretot, fe. Confiança en nosaltres mateixos i fe en la raça humana, capaç de les gestes més grans i valeroses mai explicades.

En José Manuel López ens parlarà del projecte: de com va sorgir, les seves motivacions, de les dificultats que va enfrontar i de com les va solucionar. Però a més a més també explicarà les labors socials que fa ara mateix en els diferents àmbits com el penitenciari, sanitari i exclusió social.

Estem segurs que serà una xerrada que t’inspirarà i que t’emplenarà de motivació. No te la perdis! Recorda que es durà a terme el 24 de febrer a la sala d’actes del Centre Cultural La Llacuna a les 20:30h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *